hair don't accept Dynamics? everything else works fine

Discussions about simulation, hair and cloth in SOFTIMAGE©
mirkoj
Posts: 203
Joined: 09 Jun 2009, 18:26
Skype: mirko-jankovic

hair don't accept Dynamics? everything else works fine

Post by mirkoj » 21 Jun 2012, 15:40

Anyone have any idea why hair on object don;t wanna create dynamic operator when I tried?
hair renders fine lokos good but I simply can;t create dynamics operator, nothing happens after clicking Dynamics button.. works fine on new hair
Another problem when I tried to copy style from that old hair that looks good to new hair with working dynamic it says:
' ERROR : 2009-SIMU-CopyStyle - Access denied
CopyStyle

Any idea what is going on there?

User avatar
xsisupport
Posts: 713
Joined: 09 Jun 2009, 11:02
Location: Montreal Canada

Re: hair don't accept Dynamics? everything else works fine

Post by xsisupport » 21 Jun 2012, 16:19

If the polygon clusters are on different generators the copy style should work, but it does not work on Hair clusters
that are generated from the the same object. That feature never made it into the software.
// Steve Blair
// "You're not a runner, you're just a guy who runs" -- my wife
//
// My Blogs: Arnold | Softimage

mirkoj
Posts: 203
Joined: 09 Jun 2009, 18:26
Skype: mirko-jankovic

Re: hair don't accept Dynamics? everything else works fine

Post by mirkoj » 21 Jun 2012, 16:48

yea that solves one part, copy to hair on another or duplicate object works, but not getting even a close result :)
Worse case is not being able to add Dynamic to existing hair :(
Looks like will have either to go with non dynamic hair or to create it all over again...