Migration to MAYA - Service Packs

Forum for users who have migrated or are migrating to Maya
azurecgi
Posts: 168
Joined: 12 Jul 2011, 12:11

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by azurecgi » 25 Apr 2016, 11:00

Has anyone experienced any progress with this?

I am at a good, 'inbetween projects' stage at the moment, where I could upgrade all my software to the latest versions!

I have raised a support ticket with Autodesk regarding the issue of 'Maya (2016 Ext 2) with Softimage' access and also whether the new installer, should we get one, will work with Windows 10!

I just have this feeling that 'support cases', especially Softimage related ones, end up in a 'virtual' room a bit like the one the Ark of the Covenant is stored in at the end of the original India Jones film!

User avatar
rray
Moderator
Posts: 1584
Joined: 26 Sep 2009, 15:51
Location: Bonn, Germany

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by rray » 25 Apr 2016, 14:38

Not heard anything yet about the support case. But from the thread eben pointed to:
It's not available yet. They are working on setting this up.
So "they" have been bumped twice already, gives hope something might happen soon
"as a maya discussion grows longer, the probability of a suggestion involving deleting the preferences approaches one"

softimage resources section (formerly known as rray.de/xsi) updated May 30 2018

User avatar
Hirazi Blue
Administrator
Posts: 4918
Joined: 04 Jun 2009, 12:15

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by Hirazi Blue » 25 Apr 2016, 15:29

Has anyone of you mentioned this state of affairs on the Mailing List already?
Might be useful to raise this topic there as well...
;)
...

User avatar
Rez007
Posts: 609
Joined: 12 Jan 2010, 15:51
Location: Nevada

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by Rez007 » 26 Apr 2016, 01:48

I do not post on the mailing list, but I do read there a lot. However, I did just check my Autodesk Application Manager and there still is no update for Maya Ext. 2... I am going to give it a couple more days to see if it irons out, but if nothing new changes then I will contact Autodesk directly.

User avatar
rray
Moderator
Posts: 1584
Joined: 26 Sep 2009, 15:51
Location: Bonn, Germany

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by rray » 26 Apr 2016, 22:30

Got a download link from support, installed it .. runs (after some hickups) .. fine now

Seems to be the fastest route right now for everyone on a Maya with Softimage license

HB I seem to be a little intimidated by the MList, I'm usually trying other options first :ymblushing:
"as a maya discussion grows longer, the probability of a suggestion involving deleting the preferences approaches one"

softimage resources section (formerly known as rray.de/xsi) updated May 30 2018

luceric
Posts: 1203
Joined: 22 Jun 2009, 00:08

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by luceric » 27 Apr 2016, 03:10

Someone told me the download should be available, since late afternoon today, for "Maya with Softimage" customers.
Last edited by luceric on 27 Apr 2016, 15:02, edited 1 time in total.

User avatar
rray
Moderator
Posts: 1584
Joined: 26 Sep 2009, 15:51
Location: Bonn, Germany

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by rray » 27 Apr 2016, 09:30

It's there now
"as a maya discussion grows longer, the probability of a suggestion involving deleting the preferences approaches one"

softimage resources section (formerly known as rray.de/xsi) updated May 30 2018

azurecgi
Posts: 168
Joined: 12 Jul 2011, 12:11

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by azurecgi » 27 Apr 2016, 10:16

rray wrote:It's there now
What are you seeing in your downloads?

All I can see is 'Maya with Softimage 2016' which is what's been there for ages! No mention of 2016.5 or Extension 2!

eben
Posts: 31
Joined: 29 Apr 2011, 10:55
Location: France

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by eben » 27 Apr 2016, 10:24


User avatar
Rez007
Posts: 609
Joined: 12 Jan 2010, 15:51
Location: Nevada

Re: Migration to MAYA - Service Packs

Post by Rez007 » 28 Apr 2016, 00:25

Yup, I got mine today too. They told me that they are investing why it is not showing via the Autodesk Application Manager, but it is available in your account now, or at least should be.