It is currently 27 Apr 2017, 01:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 14 Nov 2009, 16:42 
Offline
User avatar

Joined: 08 Jun 2009, 23:02
Posts: 190
Location: Near Paris
Like I told you before :

I need to remove PolyMeshDuplicator.x86.dll
from : c:\Users\xxxxxxx\Softimage\XSI_7.01\Addons\PolyMeshDuplicator\Application\Plugins\

If not it doesn't work at all

Phil

_________________
"without mastery, power is nothing" - Softimage Addict User


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 14 Nov 2009, 16:46 
Offline

Joined: 02 Oct 2009, 23:50
Posts: 81
Location: Greece
So be it then.
In my XSI 7.01 x64 winXP, it works without problems though.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 14 Nov 2009, 16:59 
Offline
User avatar

Joined: 08 Jun 2009, 23:02
Posts: 190
Location: Near Paris
I'm waiting for the 2010 upgrade.

I will post here if I had the same pb. Maybe windows 7 x64 produce some pb with XSI 7.01 x64 and x32.dll

_________________
"without mastery, power is nothing" - Softimage Addict User


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 15 Nov 2009, 01:15 
Offline
User avatar

Joined: 08 Jun 2009, 23:02
Posts: 190
Location: Near Paris
Still Playing with PolyMeshDuplicator :)

I don't understand why a big object is created from the original object who is duplicated ?

How to remove it ?

Here the big sphere is attached to the sphere_copies

Image

Phil

_________________
"without mastery, power is nothing" - Softimage Addict User


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 15 Nov 2009, 01:23 
Offline

Joined: 02 Oct 2009, 23:50
Posts: 81
Location: Greece
Each duplicate uses the SRT/Transform matrix of the particle whose ID matches its CopyID
If no particle exists, the SRT of the duplicate is random/undefined (you will usually get garbage).

So always make sure there are as many particles as duplicates
When the # of (born) Particles >= # of Duplicates, the large object will disappear


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 15 Nov 2009, 01:26 
Offline

Joined: 02 Oct 2009, 23:50
Posts: 81
Location: Greece
You can always use Particle instancing instead of PolyMeshDuplicator ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 15 Nov 2009, 01:30 
Offline
User avatar

Joined: 08 Jun 2009, 23:02
Posts: 190
Location: Near Paris
Ok thanks for your light speed answer :D

_________________
"without mastery, power is nothing" - Softimage Addict User


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 16 Nov 2009, 21:54 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 13:13
Posts: 53
hey nassosy,
do you think it would be possible to take a group of instancing meshes instead of a single mesh that gets duplicated? This would be really awesome to get an exact copy of the pointcloud as geometry!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 16 Nov 2009, 22:03 
Offline

Joined: 02 Oct 2009, 23:50
Posts: 81
Location: Greece
Squizmek wrote:
hey nassosy,
do you think it would be possible to take a group of instancing meshes instead of a single mesh that gets duplicated? This would be really awesome to get an exact copy of the pointcloud as geometry!


I don't understand the question. :-\


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PolyMesh Duplicator v1.1
PostPosted: 17 Nov 2009, 02:07 
Offline

Joined: 11 Jul 2009, 13:13
Posts: 53
nassosy wrote:
Squizmek wrote:
hey nassosy,
do you think it would be possible to take a group of instancing meshes instead of a single mesh that gets duplicated? This would be really awesome to get an exact copy of the pointcloud as geometry!


I don't understand the question. :-\


Let me show you with a screenshot...
What I mean is: instead of using a single mesh as instancing shape, you can use a group and randomly pick the meshes for instancing. The problem is that with your plugin I can only select the cube, sphere or cylinder to create a polymesh, but not the whole group.


Attachments:
capture_instanceshapes.jpg
capture_instanceshapes.jpg [ 234.34 KiB | Viewed 4148 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group